Menu

Per Un Instant

El concert familiar de La Tresca i Xirriquiteula Teatre, dirigit per Iolanda Llansó. Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.


Foto: Xavi Vila

La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s’han agafat de la mà, i han fet un saltet cap endavant. Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

El públic parla

“Dolç, bonic, senzill, autèntic. Felicitats pel vostre Per un instant al SAT :)”

“Delicat, imaginatiu, detallista, nostàlgic, intimista, romàntic... Un regalet! Gràcies per una tarda magnífica”

“La senzillesa i la tendresa d'allò petit el fa immensament gran a ulls de qui us mira.”

“Un espectacle absolutament deliciós!!! Gràcies per fer possible moments tan macos”

“Moltíssimes gràcies per fer-nos gaudir d'un instant tan dolç i tendre!”

“M'heu fet emocionar com mai! Moltíssimes felicitats, és preciós l'espectacle, tot tan cuidat, la posada en escena, els efectes i VOSALTRES: increïbles, i les vostres veus, m'han acaronat l'ànima.”

"La suma de Tresca i Xirriquiteula era una opció segura, i no han defraudat.”

Parlen els professionals

"Un espectacle que ens fa bategar el cor, perquè es veu que és un espectacle fet amb el cor. Records, anècdotes tan properes que desperten certa melancolia, que ens recorda l'alegria de ser nens, o l'alegria i il.lusió que es sent quan deixem treure el nas a aquell infant que tots tenim a dins. Un concert , una obra de teatre...? UN ESPECTACLE. I suposo que us explico les sensacions que vaig sentir jo, una nena de trenta i pico... Ara toca parlar del que reben els infants tant amb l'espectacle com amb la música de la Tresca i la Verdesca. Us heu fixat mai el tipus de cançons que ensenyem a les escoles? i la música que va dirigida al públic infantil? Cançons amb poques notes, amb pocs instruments, amb veus massa agudes, amb lletres que els explica el món amb diminutius... Poc properes a la realitat. I precisament això és un dels aspectes que més destacaria de l'espectacle: lletres divertides i properes, diversitat d'estils, diversitat d'instruments i objectes sonors, unes veus que combinades amb tot el que he esmentat fa d'aquesta estona, una horeta que passa en un instant, una delícia per a tots. No us el perdeu!!! " Extret del blog "Menuts i Ganàpies"

Mira aquí la versió llarga del video Per un instant

 

Per un instant en fotografies

 

 

Més informació i contractació a Xirriquiteula

tel. +34 93 389 43 87

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Més informació i contractació a Obsidiana

tel. +34 93 389 43 87

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Descarrega els arxius adjunts:

Dossier Per Un Instant
Imatge Promo Per Un Instant

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×