Menu
L'Endrapasomnis està nominat als Premis de la Crítica teatral com a MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR

L'Endrapasomnis està nominat als Premis de la Crítica teatral com a MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR

La bona son ens acompanya i ens sorprèn amb nous somnis

Després de l'èxit de la temporada d'aquest gener al Sant Andreu Teatre de Barcelona, no fa massa setmanes que us explicàvem que el disc de l'Endrapasomnis havia estat nominat als premis Enderrock com a millor disc per a públic infantil i familiar. Per a nosaltres va ser una gran alegria plantar-nos amb els vots de tots vosaltres a la fase final d'aquests premis. Finalment la votació popular va donar el premi al disc El Petit Príncep, amb la Música del musical que Manu Guix i Àngel LLàcer han produit amb La Perla 29. Els felicitem sincerament i sobretot ens alegrem de què la música per a nens, nenes i famílies també tingui un reconeixement dins el món discogràfic del país.

I ara ens acaba de sorprendre un nou somni de manera inesperada

Els crítics d'espectacles teatrals han revifat els Premis de la Crítica Teatral. Entre les nominacions hem tingut l'alegria de trobar-hi L'Endrapasomnis de Teatre al Detall amb música original de La tresca. Els crítics ens proposen com a MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR juntament amb el musical El Petit Príncep i DOT, un espectacle de dansa de la companyia valenciana Maduixa Teatre.
 
Per a nosaltres tots aquests premis són un reconeixement a la nostra trajectòria i a la feina feta durant molts anys. Això ens fa feliços i estem molt satisfets!

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×