Menu

Webs amigues

Xirriquiteula

Xirriquiteula és una companyia de teatre badalonina amb una sòlida trajectòria, referent en el teatre familiar i de carrer. Anem de la mà en moltes ocasions, compartim local i inquietuds, així com la manera d’entendre els espectacles dirigits a nens i nenes.
www.xirriquiteula.com

Obsidiana

Obsidiana és la oficina d’acompanyament d’artistes que ens acompanya en moltes de les nostres actuacions. Sense ella no haguéssim anat tan lluny!
www.obsidiana.cat

Lluís Molas

El Lluís Molas és músic i amic, tècnic de so, tècnic d’estudi i moltes més coses alhora. És el responsable de l’enregistrament dels nostres dos discos i més projectes musicals. Quan convé també s’enfila als escenaris amb La tresca.
www.percumusic.com

Teatre al Detall

Teatre al Detall són la Txell Botey i el Xavi Idáñez. Companyia professional de teatre amb un estil molt personal. Ells ens van encarregar la banda sonora del seu espectacle l’Endrapasomnis. Ara els acompanyem a l’escenari i ja formen part de l’òrbita més estreta de La tresca.
www.teatrealdetall.com

Temps Record

Temps Record és el segell discogràfic amb el que hem enregistrat els nostres dos discos “La tresca i la verdesca” i “4” i també la banda sonora de l’Endrapasomnis. El seu responsable, el Josep Roig, sempre ha confiat en la nostra música i nosaltres en ell i en la seva idea de discogràfica.
www.tempsrecord.cat

Julian Waisbord

El Julian Waisbord és el creatiu responsable dels vídeos promocionals dels nostres espectacles. Amb ell hem trobat un realitzador de pel·lícula!
http://julianwaisbord.blogspot.com.es/

Braille Corp

Braille Corp és la firma que ha dissenyat i ha programat aquesta web. Amics de fa temps, són també responsables d’altres projectes creatius amb La tresca.
www.braillecorp.com

Bufa & Sons

Bufa & Sons són el Xavi Lozano, el Guillem Aguilar i el Marc Vila, tres músics increïbles que ens han acompanyat a l’estudi i a l’escenari sempre que ha fet falta. És un dels nostres grups preferits de música familiar!
www.xavibufa.com

Coetus

Coetus és una orquestra de percussió única. El seu creador, l’Aleix Tobias és un músic increïble que ens ha acompanyat a l’estudi i a l’escenari sempre que ha fet falta. A Coetus també hi ha l’Eliseo Parra, un músic referent que també ens agrada molt i a qui vem convidar a cantar al disc “4”. També és a Coetus l’Alberto Carreño, amb qui vem treballar junts en la construcció del nostre espectacle “Per un instant”
www.coetusiberica.com/

Oriol Ripoll

L’Oriol Ripoll és un amic de fa temps. Especialista en el món del joc, ens va ajudar a construir el nostre espectacle de jocs “A quant va la mel?”
www.oriolripoll.net

Nona Umbert (Fes-t’ho com vulguis)

La Nona és una artista molt especial. Té molts projectes entre mans relacionats amb l’art, la plàstica, la festa, la creativitat,... A ella li vem encarregar feines d’atrezzo i elements de joc del nostre espectacle “A quant va la mel?”
www.comvulguis.cat

Marc Durandeau

El Marc Durandeau és músic, productor i compositor. Ell va ser el responsable de l’enregistrament de l’Endrapasomnis. La seva mà i els seus coneixements ens van ser de gran ajuda. Alhora, vem descobrir una persona fantàstica que s’ha fet un lloc a la gran família que té La tresca.
www.marcdurandeau.com

Ne me titere pas

Ne me titere pas és una companyia de teatre de titelles especial. Els seus membres ens van regalar una petita obra mestra quan La tresca va fer 10 anys i aquest fet va fer que els encarreguéssim la realització d’un videoclip oficial amb la cançó que ells escollissin. Es van quedar amb “Mirant-me passar” i el resultat va ser brillant.
www.nemetiterepas.cat

Escena familiar

Escena familiar és el portal a internet dels espectacles familiars a Catalunya. Setmana a setmana, hi trobareu notícies i una agenda acurada de bona part de la oferta artística que es fa arreu del país, amb espais, horaris, sinopsis,...
Busqueu-nos-hi, ens hi trobareu!
www.escenafamiliar.cat


Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics

Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics és el portal a internet dels espectacles familiars a Catalunya. Setmana a setmana, hi trobareu notícies i una agenda acurada de bona part de la oferta artística que es fa arreu del país.
www.ttp.cat


tel. +34 649 13 17 30

×