4

TEMPS RECORD 2010

Aquest segon disc de La tresca i la verdesca el comencen a plantejar el novembre de 2007 i l’enregistren des de l’abril de 2008 fins al març de 2010.

Aquest grup, en la seva manera de fer, es caracteritza per treballar sense pressa i respectant el procés propi de cada element, bé sigui un arranjament o la necessitat del mateix músic de treballar amb calma, això ha calat en el resultat final del disc.
4 consta de 12 noves cançons dels seus 3 espectacles i també d’inèdites. Amb aquest disc el grup s’apropa més a un públic familiar i es deslliga així de la música pròpiament infantil, la formació dedica especial cura als arranjaments musicals, les lletres i la sonoritat de cada cançó.

 

El disc es diu 4 perquè aquest nombre està íntimament lligat a la vida del grup, de fet n’és una representació actual. Per a ells 4 és l’equilibri de les equidistàncies, la força dels 4 elements (foc, aire, aigua i terra), els 4 pilars que els fan perseverar en el seu projecte d’equip: qui són, d’on vénen, a on estan i cap a on van. Amb 4 La tresca i la verdesca reivindica el treball col·lectiu ja no només d’ells 4, sinó de tota la gent que els ha ajudat al llarg d’aquests 12 anys i que d’alguna manera queda reflectit en la proposta musical del disc, on la implicació de tots els músics col·laboradors fan que el resultat sigui inesperat.

La sonoritat del disc

El procés de treball que ha seguit el grup per produir aquest disc fa que sigui molt difícil de classificar-lo en un estil concret. El grup ha aconseguit al llarg dels anys una sonoritat pròpia i una manera molt personal de composar.
La tresca i la verdesca parteix de la cançó despullada i és aquesta la que demana un arranjament i una sonoritat concreta. No parteixen de cap estil particular per construir la cançó, per això ens trobem davant de 12 cançons absolutament diferents entre elles.

Compartir dona gustat

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email