LA TRESCA I LA VERDESCA

TEMPS RECORD 2004

El primer LP de La Tresca i La Verdesca.

És la primer producció pròpia. Amb aquest disc ens donem a conèixer I mostrem la nostre proposta musical dirigida a infants I public familiar. Després de cinc anys recorrent la geografia catalana amb el seu espectacle musical i d’animació infantil, La Tresca i la Verdesca editen el seu primer disc, una recopilació d’onze cançons destinades tant als nens com als més grans. Un treball amb una gran diversitat sonora i rítmica que va des de la música tradicional a les melodies d’estil pop, passant pel rock o els ritmes més autòctons. Noves melodies, històries, jocs i balls per compartir amb tota la família.

En aquest primer disc trobem les primeres cançons de creació pròpia del grup tot i que també inclouen una versió d’una cançó popular canària, la polka del ruc; una adaptació del be my guest de Fats Domino, inventa’t paraules; el Torito Pinto popular de El Salvador i una adaptació al català de la baleine bleaue d’Steve Waring, la carpa.

En la producció musical, el grup rep l’ajuda pel que fa als arranjaments de percussió de l’Aleix Tobias i d’en Xavi Lozano en els arranjaments de vent. El disc es grava amb en Lluís Molas als Estudis Aleph, que a més s’implica en l’assessorament tècnic i humà.

Compartir dona gustat

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email