ESPECTACLES

ESPECTACLES DE CREACIÓ PRÒPIA

L'ESPECTACLE

MAQUINAIGÜES

Un univers poètic i sonor i alhora un fragment de la nostra història. Són unes cançons, però alhora són les vides d’homes i dones que van deixar-se la pell perquè l’aigua, aquest bé tan preuat, arribés a les llars de bona part de la ciutat de Barcelona i la seva rodalia.

CANÇONS I DANSES

ZUM

Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

JOCS I MÚSICA EN DIRECTE

A QUANT VA LA MEL?

Dimonis, bèsties mitològiques, formigues, rucs…i apicultors jogassers!

Un espectacle participatiu de jocs i música en directe adreçat a públic familiar.

CANÇONS I JOCS D'AIGUA

HISTÒRIES D'AIGUA

Espectacle estiuenc i participatiu de jocs i cançons  remullades amb 300 litres d’aigua. Pren el banyador i les xancletes! Cada cançó és una història, i cada història un motiu per refrescar-nos.

COL·LABORACIONS

AMB TEATRE AL DETALL

LA MOTXILLA DE L'ADA

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, homedona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.

 

AMB TEATRE AL DETALL

LA NENA DELS PARDALS

La Tresca componen i musiquen un altre espectacle de la Cia. Teatre al Detall, aquest cop inspirat en el conte “La nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958.

AMB TEATRE AL DETALL

L'ENDRAPASOMNIS

L’Endrapasomnis és un espectacle de teatre familiar de la Companyia Teatre al Detall. La tresca n’hem composat la banda sonora original i l’executem en directe en teatres d’arreu de Catalunya. L’espectacle va obtenir el Premi de la crítica 2014 al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. L’enregistrament de la música de l’obra va ser finalista als Premis Enderrock al MILLOR DISC DE MÚSICA INFANTIL I FAMILIAR.