AMB TEATRE AL DETALL

LA NENA DELS PARDALS

Inspirat en el conte “la nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958.

#LaNenaDelsPardals

UN TASTET

SINOPSI

La Tresca componen i musiquen un altre espectacle de la Cia. Teatre al Detall, aquest cop inspirat en el conte “la nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958:

 

Quan el Gran Timoner ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen les collites, la Ming-Li decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida.
Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants.

L’estrena de “la nena dels pardals” va ser el 4 de març de 2017 i esdevé un èxit tant de públic com de la crítica:

 

“El mateix equip que ens va oferir el memorable espectacle L´Endrapasomnis ha portat a l´escenari La nena dels pardals…acurat al detall, Teatre al detall amb el tercet musical La Tresca i la Verdesca…” Ferran Baile

 

 “La Tresca i la verdesca torna a sumar-hi la seva música (aquest cop posen ells la cançó en la majoria dels passatges)…Una preciosa oportunitat per commoure’s junts infants i adults…Es mereix llarga gira.” Jordi Bordes

 

“…com ja va passar amb L’Endrapasomnis, torna a posar un llistó molt amunt i a tenir en compte dins de l’àmbit del teatre familiar…” Andreu Sotorra

 

“Compta també -i molt!- la música original interpretada en directe pels tres components de La Tresca i la Verdesca que han teixit una extraordinària complicitat amb la Txell Botey i el Xavi Idàñez…” Iolanda G. Madariaga.

MULTIMÈDIA

PREMIS

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Jordi Palet (inspirat en el conte “La nena dels pardals” de Sarah Pennypaker © Editorial Joventut)

Direcció i coreografia:

Joan Maria Segura Bernadas

Actors:

Xavi Idàñez i Txell Botey

Música:

La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)

Il·lustracions:

Noemí Villamuza

Tractament digital de les il·lustracions:

Jordi Caballero

Animació d’il·lustracions:

Xavi Chamarro

Disseny gràfic i il·lustracions del “gran timoner”:

Sergi Cugat

Escenografia i vestuari:

Víctor Peralta

Il.luminació:

Yuri Plana

Fotografies:

Quim Botey

Producció:

Teatre al detall