L'espectacle

Presentació

Maquinaigües és el nou espectacle de La Tresca i la Verdesca estrenat el 6 de maig de 2022 a la FIM (Fira de música emergent i familiar de Vila-seca)

Amb les cançons del disc Maquinaigües, La Tresca ha preparat un concert teatralitzat per a tots els públics sota la direcció artística de Guillem Albà.

La companyia entra de nou al teatre per interpretar les seves cançons i ficar-se a la pell dels personatges que fan possible que l’aigua vagi des de les profunditats de la terra fins a les aixetes de casa vostra.

Un concert vestit amb imatges poètiques, on la llum i la instrumentació musical es posen al servei d’explicar-vos una història. El cicle de l’aigua i com l’home ha enginyat unes màquines per domesticar aquest element tan essencial que viu en nosaltres.

Maquinaigües és el primer espectacle de sala produït exclusivament per La Tresca i la companyia s’ha envoltat d’un bon equip de professionals: la mirada artística de Guillem Albà que els dirigeix amb l’ajuda de la Carla Tovias.

El vestuari de la Nídia Tusal, la construcció d’utillatge de la Clàudia Vilà, el disseny de llums de l’Anna Boix i el disseny de so del Nacho López.

Compartir dona gustat

Agraïments

Estaquirot Teatre
Fàbrica Vella de Sallent
Teatre Eliseu de Roda de Ter
CC Font d’en Fargues
Joan Torrentgenerós
Cotó Roig

Compartir dona gustet... Fes-ho arribar a les teves xarxes!