Menu

La Tresca i la Verdesca

Grup de música per a tota la família

 

tel. +34 649 13 17 30

 

 Descobreix la nostra botiga
Això, allò i allò altre

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998.

Durant aquests gairebé vint anys de trajectòria, trescant trescant han arribat a crear i presentar diferents espectacles com Zum, A quan va la mel?, Històries d’Aigua, Maquinaigües 1909, Per un instant (amb Xirriquiteula Teatre), o els multipremiats L’Endrapasomnis i La nena dels pardals (amb Teatre al Detall) que, entre d'altre premis, va guanyar el Premi Enderrock 2018 de la crítica especialitzada com a Millor disc de Música Familiar. Durant aquests anys La Tresca ha editat quatre cd’s, La Tresca i la Verdesca, 4, L’Endrapasomnis i La nena dels pardals, tots editats amb la discogràfica Temps Record. L'any 2021 arrenca amb la publicació d'un nou disc, Maquinaigües.

Més informació
  1. Zum
  2. A quant va la mel?
  3. Històries d'aigua
  4. Per un instant
  5. La nena dels pardals
  6. L'Endrapasomnis
  7. El Tabalet
  8. En Concert
Features


Cançons i danses

Cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Jocs i Música en directe

Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc que els animadors i músics, vestits d’apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Cançons i danses amb 150 litres d’aigua

Espectacle d’animació on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista. Un reguitzell d’històries i personatges que conformen una proposta refrescant pensada per a l’estiu.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


El concert familiar

La Tresca i Xirriquiteula Teatre, dirigit per Iolanda Llansó. Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La tresca componen i musiquen un altre espectacle de la Cia. Teatre al Detall

Inspirat en el conte “la nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958.

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La història del païs de la Bona Son

L’Endrapasomnis és un espectacle de teatre familiar de la Companyia Teatre al Detall. La tresca n’hem composat la banda sonora original i l’executem en directe en teatres d’arreu de Catalunya.
L’espectacle va obtenir el Premi de la crítica al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. L’enregistrament de la música de l’obra va ser finalista als Premis Enderrock al MILLOR DISC DE MÚSICA INFANTIL I FAMILIAR.
descobreix més d'aquest espectacle...
Features


D’Ara Va de Bo per la tresca i la verdesca

Des de l’any 1997 fins al 2014, Ara va de bo amb Blanca Mostaza i Jordi Roura han anat explicant a milers de nens i nenes el conte del Tabalet. És al 2014 quan el grup de música i animació La tresca i la verdesca, agafen el relleu, el llegat, i continuen explicant el conte del Tabalet.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La Tresca interpreta en directe les seves cançons

Us agradaria gaudir d’una actuació de La tresca “a mida”? Us agradaria programar un concert on La tresca cantéssim les nostres cançons? Us ho imagineu en un teatre, en una escola, en un bar, en una plaça, dins el bosc,…? Truqueu-nos, expliqueu-nos-ho i fem-ho realitat!

 

descobreix més d'aquest espectacle...

Agenda

Divendres 20 de maig de 2022

Barcelona - EBM Bellmunt - El Tabalet (funció escolar)

Diumenge 22 de maig de 2022⋅17:00h

Vila-seca - Celler de Vila-seca -  ZUM  

Diumenge 22 de maig de 2022⋅19:00h

Vila-seca - Celler de Vila-seca -  ZUM  

Diumenge 29 de maig de 2022, 18h

Badalona - Teatre Margarida Xirgu - La motxilla de l'Ada (amb Teatre al Detall)

Divendres 3 de de juny de 2022

Calella - Funció escolar - La Nena dels pardals (amb Teatre al Detall)

Dissabte 4 de juny de 2022, 12:00h

Sant Cugat del Vallès - Escola de Música Tradicional de Sant Cugat - Zum

Dissabte 4 de juny de 2022, 18:00h

Vilassar de Dalt - Esplai Vilassar de Dalt - Zum

Diumenge 5 de juny de 2022⋅18:00h

Olèrdola -  Històries d'aigua  

Divendres, 17 de juny de 2022, 17:30h

Festival Circorts   - Zum

Dissabte 18 de juny de 2022, 16:00h

Cardedeu - Daph Festival - Zum

Discografia

La nena dels pardals

La nena dels pardals (Temps Record 2017)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

La Tresca i la Verdesca

Primer LP de La Tresca i la Verdesca
editat per Temps Record (2004)

4

4 (Temps Record 2010)
El segon LP de La Tresca i La Verdesca.

L'Endrapasomnis

L'Endrapasomnis (Temps Record 2014)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

Notícies

La motxilla de l’Ada, el nou cd amb música de La Tresca i la V…

  Us presentem el nostre darrer disc: La motxilla de l'Ada, que ha nascut aquest passat 8 d’octubre.És el disc amb les cançons que acompanyen en directe el nou espectacle de...

Maquinaigües i L’equilibrista a la setmana del llibre

Els llibres Maquinaigües i L'equilibrista ja són a les llibreries!!!! Els vam presentar en dos bonics actes a La Setmana del Llibre en Català amb les seves ill.lustradores i editorials!Dijous 16 de setembre ens trobàvem per presentar Maquinaigües amb el Ricard...

Neix Tresca & Sons

Feia temps que teníem ganes de tocar amb els nostres estimats amics Bufa & Sons (Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Marc Vila), potser recordeu que no fa gaire, ens vam trobar per...

L'equilibrista en un conte!

Sí! El nostre equilibrista és el protagonista del nou llibre de l'Editorial Nanit!Dins la col·lecció Nanit Petit, està il·lustrat per la Mercè Galí Sanarau; som molt fans seus! Tenim un munt de...

La motxilla de l'Ada al Festival Grec de Barcelona!

Doncs sí, ja tenim La Motxilla de l'Ada estrenada! Potser ja sabreu que en aquest nou encàrrec acompanyem Teatre al detall amb un estil diferent, perquè ens hem convertit en Els Tietes! L'estrena de l'espectacle va ser...

Estrenem La motxilla de l'Ada

Estrenem de La Motxilla de l'Ada a La Mostra d'Igualada Potser aquests dies heu vist a les xarxes que estem immersos en els assajos d'un nou espectacle al costat de la...

×