Menu
Premi Enderrock per a La Tresca! Millor disc per a públic infantil i familiar del 2017, segons la crítica

Premi Enderrock per a La Tresca! Millor disc per a públic infantil i familiar del 2017, segons la crítica

Segons la crítica dels Premis Enderrock, La nena dels pardals és el Millor disc per a públic infantil i familiar del 201

No hi cabem a la pell de contents! Estem eufòrics! Som molt feliços d'anunciar-vos que la crítica dels Premis Enderrock ha decidit donar-nos el Premi a Millor disc per a públic infantil i familiar per a La nena dels pardals!

Com sabeu, aquest disc és la banda sonora de l'obra de teatre familiar La nena dels pardals de la companyia Teatre al Detall. Volem compartir aquest presitigiós premi amb el Xavi Idañez i la Txell Botey, les ànimes de Teatre al Detall, per convidar-nos a participar en aquest projecte, perquè sense ells no existiria. També a tot l'equip artístic que l'ha fet possible: el Jordi Palet, el dramaturg que ha escrit l'obra de teatre, autor de les lletres de les cançons i textos que apareixen al disc; la Noemí Villamuza, la il·lustradora que ha fet els dibuixos de l'espectacle i que són al llibret del disc, com  aquesta preciosa Ming Li que il·lustra la portada; el Sergi Cugat, responsable de tot el disseny gràfic del llibret; el Marc Durandeau, amb qui vam fer l'enregistrament; la discogràfica Temps Record, que ha masteritzat i editat el treball.
També es mereixen un agraïment especial tots els mecenes que van fer les seves aportacions al projecte mitjançant la plataforma Verkami, fent viable econòmicament aquest disc.

Dediquem el premi a les nostres famílies, que sempre han cregut en nosaltres i ens han recolzat. Des d'aquí volem donar les gràcies a tots als que ens han ajudat a arribar fins aquí. Vosaltres ja sabeu qui sou. Un bocí d'aquest premi és ben vostre!

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×