Menu
Biblioferit, una cançó per Sant Jordi

Biblioferit, una cançó per Sant Jordi

Biblioferit ja és a les principals plataformes de música, va arribar el dia de Sant Jordi per quedar-s'hi.

Aquest any ens ha tocat viure un dia del llibre ben diferent, nosaltres vam voler ser a prop vostre en un dia tan especial per la cultura. Per això, vam decidir que us arribés a casa una de les nostres cançons inèdites per tal que la pugueu escoltar sempre que vulgueu, és la cançó que vam dedicar a les biblioteques, aquests espais tan estimats i necessaris, que tenim tantes ganes de poder tornar a visitar i que d'aquesta manera també us apropem. 

Així que ja podeu escoltar-la en aquest enllaç d'Spotify

També us enllacem aquí el videoclip de la cançó, enregistrat a la Biblioteca de Can Butjosa de Parets del Vallès pel Julian Waisbord.

 

 

La cançó va ser enregistrada als Estudis Sentir de Barcelona, amb Lluís Molas i la col·laboració especial de Bufa & Sons (Xavi Lozano, Marc Vila i Guillem Aguilar). Us convidem a veure el vídeo, també realitzat pel Julian Waisbord:

 

 

Biblioferit neix d'un encàrrec del Servei General de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aprofitem per agrair un cop més a la Carme Fenoll per haver-nos fet aquesta proposta que hem gaudit tant.

I agraïm també la gentilesa de la nostra discogràfica de sempre: Temps Record qui ha fet possible la seva distribució.

Esperem que la gaudiu molt, i sapigueu que aquesta idea de publicar a internet les nostres cançons inèdites ens ha entusiasmat. Sembla que encara passarà algun temps abans no ens pugueu veure actuar en directe, així que, estigueu preparats i preparades perquè anirem penjant cançons que no trobareu als nostres discs com: Torre descontrol, Bon dia Menuts o Al Circorts tot hi cap us anirem informant! 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×