Menu
Torre descontrol, ens enlairem!

Torre descontrol, ens enlairem!

Torre descontrol, una nova vella cançó disponible a les plataformes digitals.

Després del Biblioferit, pengem de nou a les plataformes digitals una cançó que no és a cap dels nostres discs, inèdita a la xarxa, i que volem que tingueu disponible sempre que la vulgueu escoltar. Escolta-la ara mateix a Spotify!

Torre descontrol és una cançó que parla de la incertesa que suposa per un pare i una mare el naixement d'un fill. Els dubtes les angoixes i les esperances que ens cauen al damunt amb l'arribada d'un nadó.

La Tresca volem dedicar aquesta cançó a l'Esther, la germana del Claudi, germana de la Tresca.

Estimada Esther, t’enviem aquest coet carregat amb tot el nostre amor!

Torre descontrol havia de ser una cançó d'animació per ser estrenada durant la Festa del Cel de Barcelona l'any 2005, just pel mateix motiu que van néixer cançons com el "No" o "Mirant-me passar". Estava pensada per ser ballada per pares i mares enlairant els fill@s simulant un coet. Però durant el creixement de la cançó, aquesta va anar prenent un gir més íntim. Segurament influenciat per la gran meravella de la maternitat i des del punt de vista d'un tiet, en va sortir aquesta cançó, tan allunyada de la seva idea inicial. L'Esther, la germana del Claudi, esperava el seu segon fill. Aquesta experiència emocional tan potent d'haver acollit ja un nebot i esperar-ne un altre, va cristal·litzar en la cançó. Mai l'hem cantat en l'espectacle d’animació.

L'any 2009 la cançó la vam incloure al disc recopilatori "Si per un dia..." que l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils (AMAPEI) vam editar dedicat a difondre els Drets dels Infants. Però aquest disc no està disponible a les plataformes digitals.

La vam enregistrar l'any 2007 als  Estudis Sentir amb el Lluís Molas al control tècnic. Vam comptar amb la col·laboració especial del Jaume Barri al piano. Gràcies Jaume per la sensibilitat i l'emoció que hi vas abocar!

I encara més especial va ser la col·laboració de la Laia, la filla gran del Toni que va posar-hi el cor. La gravació del so del seu batec cardíac, en una ecografia de quan era dins la panxa de la seva mare, va encaixar a la perfecció amb el tempo de la cançó. Tot plegat va ser molt emocionant, màgic i simbòlic.

Volem també que aquest cant a la vida, a la incertesa i a l'esperança sigui un cant dedicat al moment que vivim. Un cant al renaixement que tots esperem quan s'acabi aquest malson provocat per l'epidèmia del corona-virus.

Molta salut! Cuideu-vos molt, agafeu-vos fort i enlaireu-vos amb Torre descontrol!

Aquí teniu imatges del dia de la gravació: 25 de gener de 2007 (Sentir Estudis, Barcelona):

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×