Menu
Estrenem “POU”

Estrenem “POU”

Un avançament del nou àlbum “Maquinaigües“.

A partir de divendres 5 de juny ja podreu escoltar a totes les plataformes d’streaming la cançó POU, del nostre nou disc Maquinaigües (Temps Record, 2021). Aquest àlbum sortirà al gener de 2021.

El nou projecte recupera les cançons que en el seu dia, l’any 2009, vam fer per a l’espectacle Maquinaigües 1909, un encàrrec del Museu de les Aigües per tal de commemorar el centenari de la Central Cornellà.

Pou ens parla de la maquinària humana, del treball, l’esforç compartit amb el company, una mirada general de la vida des de la duresa del treball, dia a dia, sota terra. Però sempre amb el toc positiu que caracteritza la nostra música.

 

Nosaltres hem volgut acompanyar la cançó amb un reportatge fotogràfic d’en Carles Rodríguez. Així com la cançó parla del treball compartit amb els companys, vam demanar al Carles que ens fotografies durant una matí de treball. El reportatge es va fer a la Fàbrica de Creació Mobba de Badalona, una antiga fàbrica on, tot i estar en un estat precari, a dins hi niuen un grapat d’artistes i els seus projectes. Un espai que compartim La Tresca amb els nostres amics de Xirriquiteula Teatre.

 

Aquesta cançó, així com tot el disc, l’hem produït conjuntament amb el músic i productor musical Xavier Batllés. En aquesta cançó també hi col·labora un músic habitual en els nostres projectes com és el baixista badaloní Guillem Aguilar.

 

A dia d’avui i a punt de sortir del confinament, la tresca estem preparant un vídeo d’una altra de les cançons del disc. També seguim treballant amb els directors Guillem Albà i Marc Angelet en el que serà el nostre nou espectacle Maquinaigües.

 

Escolta POU a youtube

Escolta POU a Spotify

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×