Menu
Nou single d'una vella cançó!

Nou single d'una vella cançó!

Us presentem el nou single de Bon dia Menuts!

Després de compartir a les xarxes les cançons BiblioferitTorreDescontrol, ara que ha començat el curs escolar, us volem donar a conèixer una altra de les nostres cançons inèdites fins avui. Una cançó molt relacionada amb aquesta hora màgica i diària en què els més menuts de casa passen d'estar dormint dins el llit a travessar la porta de l'escola.

L'any 2006, Ràdio Tordera ens va encarregar la sintonia del seu programa "Bon Dia Menuts". Aquest matiner programa de ràdio dirigit a infants i a les seves famílies s'emetia de dilluns a divendres de 8 h a 9 h del matí. Des del 2004, despertava la canalla d'aquest poble del Maresme i els acompanyava fins que es feia l'hora d'entrar a l'escola. Anava farcit de música, entreteniment, concursos, notícies, reportatges,... i els mateixos nens i nenes eren els protagonistes del programa, fins i tot participant dels continguts i també fent de reporters. Va estar molts anys a l'antena de Ràdio Tordera i era dels pocs programes de ràdio en directe a Catalunya específicament dirigit a infants.

Aquesta sintonia doncs, que sonava en començar el programa, va servir durant molts anys com a despertador de molts nens i nenes de Tordera. Va ser tot un privilegi entrar a les cases de les famílies oients de Ràdio Tordera i ficar-nos cada matí dins les orelles encara endormiscades dels més menuts de casa.

Recordem amb molta emoció les vegades que havíem anat a cantar en directe al programa, ben d'hora ben d'hora. L'equip que feia el programa era tot passió per la ràdio i pels menuts!

Esperem que us agradi i us animem que la feu servir de despertador si a les vostres criatures els està costant cada matí saltar del llit! 

Escolteu-la a Spotify

 

 

 Agraïm la gentilesa de la nostra discogràfica de sempre: Temps Record qui ha fet possible la seva distribució.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×