Menu
Maquinaigües ja és aquí!!!

Maquinaigües ja és aquí!!!

Maquinaigüesel nostre 5è disc d'estudi, naixerà el pròxim 29 de gener! Quan també estarà disponible a totes les plataformes digitals.

Però mentrestant, us volem informar que ja tenim una primera oferta de prevenda per aquells qui vulgueu tenir-lo a les vostres cases, si l'encarregueu abans del dia 29 de gener, us el farem arribar dedicat i sense despeses d'enviament afegides! 

Què us sembla? Tenim moltes ganes que sigui a les vostres mans!

A Maquinaigües recuperem les cançons que l’any 2008 vam fer per a l’espectacle “Maquinaigües 1909”, un encàrrec del Museu de les Aigües per tal de commemorar el centenari de la Central de Cornellà: cent anys abastint d’aigua la ciutat de Barcelona i la seva rodalia. Estem molt agraïts a l'equip del museu que amb aquest encàrrec va fer possible que naixessin aquestes cançons.

És un disc fosc, melancòlic, que parla de la duresa del treball de principis de S.XX. Però alhora parla de vida i de l’esforç col.lectiu de l´ésser humà pel bé comú: abastir d’aigua totes les cases de la ciutat. Màquina i natura, cap i cor, treball i descans.

Hi farem el recorregut de l’aigua, que va de les profunditats de l’aqüífer del riu Llobregat, passa pels pous que la pugen fins a la Central des d’on és bombejada cap a tota la ciutat.

 

 

 

Per tal de produir aquest àlbum, ens hem posat en mans del músic, arranjador i productor de trajectòria dilatada Xavier Batllés, que tot i respectar la sonoritat original de les cançons, ha fet un interessant treball de rearranjament, aconseguint una sonoritat continua i unitària del projecte

 

 

 

I hem comptat amb la col.laboració dels músics i amics Xavier Lozano i Guillem Aguilar.

 

 

Les il.lustracions del llibret i el suport del cd són a càrrec de la Noemí Villamuza que ens acompanya des del nostre quart disc: «La Nena dels pardals» (2017) i que ha fet tàndem amb el disseny de la Lina Vila.

 

 

 

El disc ha estat editat per la discogràfica Temps Record, amb qui ja hem publicat tots els discos de la nostra trajectòria.

 

 

Quines ganes de compartir-lo ja amb vosaltres! Desitgem que us agradi!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×