La motxilla de l’Ada, el nou cd amb música de La Tresca i la Verdesca

07/12/2021

Compartir dona gustat

Us presentem el nostre darrer disc: La motxilla de l’Ada, que ha nascut aquest passat 8 d’octubre.
És el disc amb les cançons que acompanyen en directe el nou espectacle de Teatre al detall.

La motxilla de l’Ada és la història d’un nen que fa el trànsit cap a nena explicada de manera natural i desenfadada, divertida i emotiva, colorista i lluminosa. Una història que ens parla de la motxilla que tots portem i se’ns omple de judicis i etiquetes externes que ens impedeixen ser qui som.


Així, La motxilla de l’Ada, esdevé la tercera obra de la trilogia de nenes valentes que aquestes dues companyies hem dut als escenaris, després de la Dormissona (Endrapasomnis, 2014) i la Ming Li (La nena dels pardals, 2017).


En aquesta obra de Teatre al detall tornem a ser dirigirits meravellosament per Joan Maria Segura i la dramatúrgia i les lletres de les cançons també són del gran Jordi Palet.


Per tal de produir aquest àlbum, ens hem posat novament en mans del músic i productor musical Xavier Batllés, amb qui ja van enregistrar Maquinaigües, i també ha treballat amb la discogràfica de Terrassa: Temps record.


Les il.lustracions de l’espectacle i el cd són de l’Adolfo Serra i el disseny gràfic del llibret és del Sergi Cugat.


La motxilla de l’Ada es va estrenar el maig de 2021 a La Mostra d’Igualada, va ser espectacle del GREC al SAT! i ara torna a ser al SAT! fins el 17 d’octubre. Després iniciarà la seva gira pels teatres de Catalunya.

El disc es va publicar gràcies a les aportacions de molta gent en la campanya de micromecenatge que es va fer l’estiu passar, volem agrair des d’aquí la vostra col.laboració!

Moltíssimes gràcies per ser a prop!!!!