Maquinaigües i L’equilibrista a la setmana del llibre

07/12/2021

Compartir dona gustat

Els llibres Maquinaigües i L’equilibrista ja són a les llibreries!!!! Els vam presentar en dos bonics actes a La Setmana del Llibre en Català amb les seves ill.lustradores i editorials!


Dijous 16 de setembre ens trobàvem per presentar Maquinaigües amb el Ricard d’Andana Editorial, que el va materialitzar meravellosament, la Noemí Villamuza que l’ha dibuixat amb el cor com només ella sap fer i la Carme Fenoll que fa molts anys ja sabia que La Tresca acabaríem fent un llibre amb la Noe, perquè és màgica i té una vareta que fa que passin moltes coses!
Maquinaigües és un conte inspirat en el recorregut de les cançons del nostre últim disc anomenat també Maquinaigües.


Dissabte 18 de setembre era el torn de L’equilibrista, el presentàvem amb la polifacètica i genial Mercè Galí Sanarau i la Laia de l’Editorial Nanit
L’Equilibrista és l’adaptació que ha fet la Mercè de la nostra cançó homònima, hi trobareu boniquíssimes sorpreses com l’aparició de la Pepa Plana, que la Mercè ha volgut convidar per reivindicar les pallasses i que al final del conte ens explica un munt d’anècdotes i secrets de la seva vida.
Qui li havia de dir a l’intrèpid equilibrista que acabaria sent el protagonista d’un llibre!!!!


Volem agrair a tots/es els/les professionals de La Setmana del Llibre en Català que van amanyagar les nostres presentacions amb tanta cura! Tècnics, presentadora, regidors, editorials, i fins al fotògraf, que es va apropar a l’escenari 3 a capturar-nos! Visca els llibres i visca La Setmana!
Gràcies a Andana Editorial i Editorial Nanit per la conficança.


I moltes gràcies a totes i tots els que vau acompanyar-nos al bonic Moll de la Fusta.


Estem emocionadíssims per aquest naixement!