Menu

La Tresca i la Verdesca

Grup de música per a tota la família

 

tel. +34 649 13 17 30

 

 Descobreix la nostra botiga
Això, allò i allò altre

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998.

Durant aquests gairebé vint anys de trajectòria, trescant trescant han arribat a crear i presentar diferents espectacles com Zum, A quan va la mel?, Històries d’Aigua, Maquinaigües 1909, Per un instant (amb Xirriquiteula Teatre), o els multipremiats L’Endrapasomnis i La nena dels pardals (amb Teatre al Detall) que, entre d'altre premis, va guanyar el Premi Enderrock 2018 de la crítica especialitzada com a Millor disc de Música Familiar. Durant aquests anys La Tresca ha editat quatre cd’s, La Tresca i la Verdesca, 4, L’Endrapasomnis i La nena dels pardals, tots editats amb la discogràfica Temps Record. L'any 2021 arrenca amb la publicació d'un nou disc, Maquinaigües.

Més informació
  1. Zum
  2. A quant va la mel?
  3. Històries d'aigua
  4. Per un instant
  5. La nena dels pardals
  6. L'Endrapasomnis
  7. El Tabalet
  8. En Concert
Features


Cançons i danses

Cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Jocs i Música en directe

Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc que els animadors i músics, vestits d’apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Cançons i danses amb 150 litres d’aigua

Espectacle d’animació on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista. Un reguitzell d’històries i personatges que conformen una proposta refrescant pensada per a l’estiu.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


El concert familiar

La Tresca i Xirriquiteula Teatre, dirigit per Iolanda Llansó. Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La tresca componen i musiquen un altre espectacle de la Cia. Teatre al Detall

Inspirat en el conte “la nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958.

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La història del païs de la Bona Son

L’Endrapasomnis és un espectacle de teatre familiar de la Companyia Teatre al Detall. La tresca n’hem composat la banda sonora original i l’executem en directe en teatres d’arreu de Catalunya.
L’espectacle va obtenir el Premi de la crítica al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. L’enregistrament de la música de l’obra va ser finalista als Premis Enderrock al MILLOR DISC DE MÚSICA INFANTIL I FAMILIAR.
descobreix més d'aquest espectacle...
Features


D’Ara Va de Bo per la tresca i la verdesca

Des de l’any 1997 fins al 2014, Ara va de bo amb Blanca Mostaza i Jordi Roura han anat explicant a milers de nens i nenes el conte del Tabalet. És al 2014 quan el grup de música i animació La tresca i la verdesca, agafen el relleu, el llegat, i continuen explicant el conte del Tabalet.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La Tresca interpreta en directe les seves cançons

Us agradaria gaudir d’una actuació de La tresca “a mida”? Us agradaria programar un concert on La tresca cantéssim les nostres cançons? Us ho imagineu en un teatre, en una escola, en un bar, en una plaça, dins el bosc,…? Truqueu-nos, expliqueu-nos-ho i fem-ho realitat!

 

descobreix més d'aquest espectacle...

Agenda

Divendres 18 de juny de 2021, 18h

Barcelona - Pl. Ceràmiques Vicens - Circorts. Tresca&Sons (amb Bufa&Sons)

Dissabte 19 de juny de 2021, 12h

Andorra la Vella - Jambo Street Music - ZUM 

Dimarts 22 de juny de 2021, 11h

Barcelona - Escola Bàrkeno - ZUM 

Dimecres 22 de juny de 2021, 19h

Vilanova de Bellpuig - A les Escoles - ZUM 

Dimecres 23 de juny de 2021, 11h

Agramunt - Llar d'infants l'Era - ZUM 

Dissabte 26 de de juny de 2021, 18h

Gavà - Parc de la Torre Lluc - ZUM 

Dilluns 28 de juny de 2021

Escola Bellmunt (Barcelona) - El Tabalet

Divendres 2 de juliol de 2021, 18:30h

El Prat de Llobregat - Lloc a determinaar - ZUM 

Dissabte 3 de juliol de 2021, 12:00h

Les Franqueses del Vallès - Lloc a determinaar - ZUM 

Dilluns 5 de juliol de 2021, 12:00h

Terrassa - Festa Major - ZUM 

Discografia

La nena dels pardals

La nena dels pardals (Temps Record 2017)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

La Tresca i la Verdesca

Primer LP de La Tresca i la Verdesca
editat per Temps Record (2004)

4

4 (Temps Record 2010)
El segon LP de La Tresca i La Verdesca.

L'Endrapasomnis

L'Endrapasomnis (Temps Record 2014)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

Notícies

Estrenem La motxilla de l'Ada

Estrenem de La Motxilla de l'Ada a La Mostra d'Igualada Potser aquests dies heu vist a les xarxes que estem immersos en els assajos d'un nou espectacle al costat de la...

Us presentem Maquinaigües!

No hi cabem de feliços!!! I és que ja us podem presentar el nostre 5è disc: Maquinaigües Fa deu anys que aquestes cançons reposaven i no poden haver nascut de millor manera...

Maquinaigües ja és aquí!!!

Maquinaigües, el nostre 5è disc d'estudi, naixerà el pròxim 29 de gener! Quan també estarà disponible a totes les plataformes digitals.Però mentrestant, us volem informar que ja tenim una primera oferta de prevenda...

Obrim la paradeta!!!

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la nostra botiga. "Perquè no feu samarretes amb l'abella?" "Podríeu fer bosses de la Tresca...". Sovint ens trobem amb mares i pares que expresseu aquest tipus de preguntes...

Per molts anys VIURE EN FAMÍLIA!

Volem felicitar la revista VIURE EN FAMÍLIA, revista pionera i referent en criança respectuosa perquè acaba de fer vint anys! Nosaltres que també rondem la vintena, sabem com n'és de difícil d'arribar a...

Nou single d'una vella cançó!

Us presentem el nou single de Bon dia Menuts!Després de compartir a les xarxes les cançons Biblioferit i TorreDescontrol, ara que ha començat el curs escolar, us volem donar a conèixer...

×