Menu

La Tresca i la Verdesca

Grup de música per a tota la família

 

tel. +34 649 13 17 30

 

 Descobreix la nostra botiga
Això, allò i allò altre

La tresca i la verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998.

Durant aquests gairebé vint anys de trajectòria, trescant trescant han arribat a crear i presentar diferents espectacles com Zum, A quan va la mel?, Històries d’Aigua, Maquinaigües 1909, Per un instant (amb Xirriquiteula Teatre), o el recentment premiat L’Endrapasomnis (amb Teatre al Detall) que va guanyar el Premi al millor espectacle de teatre familiar. 2014 per la crítica especialitzada. Durant aquests anys La tresca ha editat tres cd’s, La Tresca i la verdesca, 4, i L’Endrapasomnis, tots editats amb la discogràfica Temps Record.

Més informació
  1. Zum
  2. A quant va la mel?
  3. Històries d'aigua
  4. Per un instant
  5. La nena dels pardals
  6. L'Endrapasomnis
  7. El Tabalet
  8. En Concert
Features


Cançons i danses

Cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Jocs i Música en directe

Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc que els animadors i músics, vestits d’apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


Cançons i danses amb 150 litres d’aigua

Espectacle d’animació on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista. Un reguitzell d’històries i personatges que conformen una proposta refrescant pensada per a l’estiu.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


El concert familiar

La Tresca i Xirriquiteula Teatre, dirigit per Iolanda Llansó. Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La tresca componen i musiquen un altre espectacle de la Cia. Teatre al Detall

Inspirat en el conte “la nena dels pardals” de la Sara Pennypacker i que parteix d’un fet històric real, “la guerra dels pardals” que va passar a la Xina el 1958.

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La història del païs de la Bona Son

L’Endrapasomnis és un espectacle de teatre familiar de la Companyia Teatre al Detall. La tresca n’hem composat la banda sonora original i l’executem en directe en teatres d’arreu de Catalunya.
L’espectacle va obtenir el Premi de la crítica al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. L’enregistrament de la música de l’obra va ser finalista als Premis Enderrock al MILLOR DISC DE MÚSICA INFANTIL I FAMILIAR.
descobreix més d'aquest espectacle...
Features


D’Ara Va de Bo per la tresca i la verdesca

Des de l’any 1997 fins al 2014, Ara va de bo amb Blanca Mostaza i Jordi Roura han anat explicant a milers de nens i nenes el conte del Tabalet. És al 2014 quan el grup de música i animació La tresca i la verdesca, agafen el relleu, el llegat, i continuen explicant el conte del Tabalet.

 

descobreix més d'aquest espectacle...
Features


La Tresca interpreta en directe les seves cançons

Us agradaria gaudir d’una actuació de La tresca “a mida”? Us agradaria programar un concert on La tresca cantéssim les nostres cançons? Us ho imagineu en un teatre, en una escola, en un bar, en una plaça, dins el bosc,…? Truqueu-nos, expliqueu-nos-ho i fem-ho realitat!

 

descobreix més d'aquest espectacle...

Agenda

Viernes, 30 de octubre de 2020, 19h

SEVILLA - Teatro Alameda  - La niña de los gorriones (de Teatre al Detall)

Sábado, 31 de octubre de 2020, 18h

SEVILLA - Teatro Alameda  - La niña de los gorriones (de Teatre al Detall)

Domingo, 1 de noviembre de 2020, 12:30h

SEVILLA - Teatro Alameda  - La niña de los gorriones (de Teatre al Detall)

Diumenge, 8 de novembre de 2020, 18h

L'HOSPITALET DE L'INFANT - Teatre Auditori - L'Endrapasomnis (amb Teatre al Detall)

Diumenge, 15 de novembre de 2020, 18h

BERGA - Teatre Municipal  - La nena dels pardals (de Teatre al Detall)

Diumenge, 22 de novembre de 2020, 12h

RUBÍ - Teatre Municipal La Sala  - La nena dels pardals (de Teatre al Detall)

Discografia

La nena dels pardals

La nena dels pardals (Temps Record 2017)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

La Tresca i la Verdesca

Primer LP de La Tresca i la Verdesca
editat per Temps Record (2004)

4

4 (Temps Record 2010)
El segon LP de La Tresca i La Verdesca.

L'Endrapasomnis

L'Endrapasomnis (Temps Record 2014)
La banda sonora de l'espectacle de Teatre al Detall.

Notícies

Nou single d'una vella cançó!

Us presentem el nou single de Bon dia Menuts!Després de compartir a les xarxes les cançons Biblioferit i TorreDescontrol, ara que ha començat el curs escolar, us volem donar a conèixer...

Estrenem “POU”

Un avançament del nou àlbum “Maquinaigües“ que sortirà a la tardor. A partir de divendres 5 de juny ja podreu escoltar a totes les plataformes d’streaming la cançó POU, del nostre...

Torre descontrol, ens enlairem!

Torre descontrol, una nova vella cançó disponible a les plataformes digitals. Després del Biblioferit, pengem de nou a les plataformes digitals una cançó que no és a cap dels nostres discs...

Biblioferit, una cançó per Sant Jordi

Biblioferit ja és a les principals plataformes de música, va arribar el dia de Sant Jordi per quedar-s'hi. Aquest any ens ha tocat viure un dia del llibre ben diferent, nosaltres vam voler...

Guillem Albà i Marc Angelet dirigiran el nou espectacle de La …

Maquinàigües 1909 no només és el nom del darrer disc de La Tresca, també esdevindrà el nou espectacle del grup. Maquinàigües 1909, l’espectacle que el Museu Agbar va encarregar a La...

La música de La Tresca candidata a guanyar un premi Max

“La nena dels pardals” ha estat nominada en dues categories dels Premis Max:  millor composició musical i millor espectacle per a públic familiar. L’espectacle “La nena dels pardals” de la Cia...

×