Menu
La Tresca 20 anys

La Tresca 20 anys

El proper diumenge 7 d'octubre celebrarem el 20è aniversari de La Tresca amb una festa popular al carrer. La festa la farem a La Rambla de Badalona i durarà tot el dia.

Volem celebrar aquests 20 anys de Tresca amb una festa popular, al carrer i compartint-ho amb tots aquells que, en un moment o altre, ens heu acompanyat i d'alguna manera heu fet que arribéssim fins aquí.
Guardeu-vos aquesta data, el diumenge 7 d'octubre. Farem una festa que durarà tot el dia. Volem que sigui participativa i està oberta a les idees de tots i totes:
 
Tens alguna idea?

D'entrada sabem que hi haurà un escenari. Volem que hi hagi música i animació matí i tarda.

Al migdia farem un dinar popular amb el què cadascú es dugui de casa.

 
 
Podem confirmar ja algunes col·laboracions:

La Fundació Ateneu Sant Roc i el grup de solidaritat de Sant Adrià És l'horaestaran al capdavant del bar. Els beneficis del dia aniran per a aquestes associacions de les quals ens sentim part des de fa molts anys.

Hi haurà una estesa de jocs a càrrec de Tombs Creatius, que ens portarà la seva col·lecció de jocs Xics del Xurrac .

Taller de decoració amb l'Associació d'il·lustradors i artistes que organitzen la Festa del dibuix a Badalona. Omplirem la Rambla de tots els insectes i petits animalons de les cançons de La Tresca.
 

I tu? Què ens proposes?


Vols venir i oferir alguna cosa?

Vols venir a cantar una cançó de la Tresca? Sol o en família? Proposem uns moments d'escenari obert per a qui s'animi.

No saps ben bé què fer però vols participar i arremangar-te? Necessitarem una colla de voluntaris per a tasques diverses: organitzar taules i cadires, fer un torn al bar, punt d'informació... 
 
Esperem les vostres idees, propostes i adhesions al nostre correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×